Forfatter: admin

Redesign av furukommode

Denne furukommoden kom jeg over på finn igjen. Men den befant seg kun 750m fra der jeg bor, og skulle selvfølgelig «gis bort». Litt sparkel, puss, grunning, maling, tapet, lakk og nye håndtak gjorde seg. Rett og slett «from NOT to HOT»!

Redesign av furukommode

«Ny» furukommode funnet på finn! Et solid møbel, dog ikke like moderne utseende lengre. En liten makeover, og vips!

Redesign av teak nattbord

Kom over et nattbord i teak med utrolig kule håndtak på Finn.no. Befant seg ikke alt for langt unna der jeg bor, så det ble med meg hjem!

Redesign av Ikea Hemnes skoskap

Jeg fikk lyst til å gjøre en redesignutgave av Hemnes skoskapet jeg har stående i gangen. Jeg har brukt en leopardtapet jeg har kjøpt på Rusta, Quick bengalack i gull og Jotun Lady Supreme Finish Superblank i fargen byge. Jeg har også lakket områdene som er tappetsert to lag med klar lakk for ekstra beskyttelse. Slik ble resultatet!

Continue reading «Redesign av Ikea Hemnes skoskap»

«Ny» grill på 1-2-3

Webergrillen min har stått ute i all slags vær, og har etterhvert blitt ganske stygg. En runde med Varmebestandig Bengalack, og vips var den som ny! Spraylakkerte også stativet, hvor jeg brukte vanlig Quick Bengalack i fargen Hipt på beina.

Resultatet ble slik. Bilder før, underveis og etter!

Makeover av lykter

Jeg har to fine lykter som har stått ute alt for lenge, og som hadde blitt veldig stygge. Spørsmålet var om det var på tide å kaste og heller kjøpe nye, eller om jeg rett og slett kunne gi de en liten makeover. Resultatet bløe det siste. En runde med varmebestandig bangalack, og vips var lyktene gode som nye!

Theme: Overlay by Kaira