IKEA Hacks av Bekväm krakk

DIY / IKEA Hacks: Mitt første IKEA Hack! Krakken Bekväm er fin og praktisk. Jeg hadde en trehvit en som jeg har hatt i stallen, som var ganske møkkete. Jeg vasket den, malte den, og lagde en ekstra oppbevaringsmodul i den. Finere, og mye mer praktisk!

Jeg har tenkt til å ha denne krakken i skapet i stallen. Den tar endel plass, og det er litt dumt i og med at man allerede har endel ting man skal ha i dette skapet. Jeg kom derfor på at jeg kunne lage en oppbevaringsmodul i selve krakken for å kunne utnytte plassen bedre. Kan jo være fint for deg som har den hjemme, og i kjøkkenskapet eller annet sted også. I stallen kan den fungere som flettekrakk med flettestæsj i, pussekrakk med pussekasse i, eller bare en skapkrakk som jeg har tenkt til å ha den til, hvor jeg bare kan oppbevare det jeg måtte ønske. Ganske genialt :)

Ikke allverden av plass i stallskapet fra før. Trengte en krakk for å kunne nå opp på øverste hylle. Ved å lage en oppbevaringsmodul i "kjellern" på krakken, så fikk man jaggu brukt plassen bedre også.

Ikke allverden av plass i stallskapet fra før. Trengte en krakk for å kunne nå opp på øverste hylle. Ved å lage en oppbevaringsmodul i «kjellern» på krakken, så fikk man jaggu brukt plassen bedre også.