Hodelagknagg, del 2

DIY: Hodelagknaggen jeg lagde for noen uker siden ble veldig fin. Nå har jeg laget en ny variant!

Å spesialbestille messingkroker fra Tyskland med frakt, moms og toll, på kroker som allerede koster litt, utgjør at det blir en veldig dyr hodelagknagg. Selv om den forrige ble veldig fin. Denne gangen valgte jeg å kjøpe inn alle krokene på Horze, og beise en planke jeg kjøpte på trelasten. Man har ikke et hav av drivvedplanker tilgjengelig heller.

Jeg kjøpte en egnet planke og litt interiør beis på Byggmakker. Interiørbeisen jeg brukte kommer fra seriern Lady Pure Nature fra Jotun, og jeg benyttet et strøk med fargen kullsort. Beiset et plankebit jeg på forhånd hadde sagd til en passende lengde. Skrudde så på krokene fra Horze, med utstyrskroker «opp-ned» på baksiden slik at dette også ble en mobil variant. Hadde også bestilt noen fine navnplater på Ebay som satt prikken over i’en. Ble inspirert av et bilde jeg fant da jeg googlet på «Luxery Bridle Rack».

Hodelagknagg i svart.

Hodelagknagg i svart.

» Hodelagknagg versjon 1: «Hodelagknagg av drivved