Nye kalvekryss

DIY: Jeg har ikke pleid å poste bilder av alle kalvekryssene jeg har laget. Men det har blitt en god del etterhvert. Har fått endel bestillinger, samt at jeg har laget noen til meg selv, eller som gave til venner. Her deler jeg noen av de jeg har laget den siste tiden.

Kalvekryss til Lag-NM
I år som i fjor, valgte jeg å lage kalvekryss til Lag-NM. Selv om jeg valgte å prioritere KM og KM-lag, fremfor Lag-NM i år, så valgte jeg å lage kalvekryss til klubbvenninnene som valgte å dra.

Kalvekryss til SORK-jentene. Lag-NM 2015 edition.

Kalvekryss til SORK-jentene. Lag-NM 2015 edition.

Kalvekryss med litt «rene» farger
Har fått endel interesser på kalvekryss som er litt mer diskrete og plaine. Dvs, folk vil gjerne ha detaljene, men ikke så mye farger. Jeg har derfor laget noen med bruk av mye hvitt og sølv, med brokadestoff som gir kalvekryssene litt diskrete detaljer.

Nye kalvekryss, med litt mer diskrete detaljer.

Nye kalvekryss, med litt mer diskrete detaljer.